Pöytyän Urheilijat
1-0 (2-2, 4-3)
27.4.2016 18:00 @ LähiTapiola-areena

Raportti

Seuran kauden avajaisIllan seuratuimmat henkilöt olivat edustuksen ja Pöytyän Urheilijoiden pelaajat, kun joukkueet kohtasivat kolmannen kerran tänä kautena. Kahdesti aiemmin pöytyäläiset ovat poistuneet pelikentiltä voittajina. Ensimmäisen kerran Rauman talviharjoitteluhallilla helmikuussa lukemin 1-0 (5-5, 2-0) sekä viime lauantaina Pöytyällä 2-0 (6-5, 5-4).

UP-V:läisillä oli siis revanssin paikka kotiyleisönsä edessä. Kuten edellisetkin kohtaamiset, tämäkään ei poikennut rutiinista, sillä ottelu oli tasainen alusta loppuun. Pöytyä onnistui takaa-ajossaan ensimmäisellä jaksolla, joka päättyikin tasan 2-2. Toinen jakso jatkoi samaa kaavaa, kun ensin Ulvila kampesi 4-1 -johtoon Eero Kiviojan mallikkaalla takakentän lyönnillä ja Pöytyä viimeisellä sisävuorollaan onnistui kaventamaan tilanteen 4-3 yllätysotoillaan. Edustuksen ulkokenttä kesti kuitenkin paineen ja ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon lukemin 1-0 (2-2, 4-1).

Seuraava ottelu pelataankin Pomarkun stadionilla helatorstaina 5.5. klo 17, kun UP-V kohtaa Kankaanpään Mailan aluemestaruusottelun merkeissä. Kauden viimeinen harkkaottelu on luvassa sunnuntaina 8.5. klo 15, kun Mansen pojat saapuvat LähiTapiola Areenalle.